Velkommen til familien Rahmqvist

Her stiller vi op for hinanden. Og hos os er det ekstra vigtigt, eftersom det kræver stor egen drivkraft at arbejde med personligt salg. Er du klar til at give det som kræves, gør vi alt for at du skal lykkes!

Ledige stillinger

Vil du også arbejde hos os? Så vil du ikke kun udvikles som sælger, men også få chancen for at blive en specialist, som med din viden kan hjælpe andre til at få en bedre arbejdsdag. Jo mere du ved om dit område og dine produkter, desto bedre kan du hjælpe kunden, og det påskønnes naturligvis. Derfor har vi valgt at opdele vores virksomhed under flere forskellige varemærker, hvert og et specialiseret indenfor sin egen niche og med sine egne specialiserede repræsentanter. Du kan læse mere om vores varemærker her.

Livet som sælger

”Jeg har prøvet forskellige jobs og har med tiden indset at jeg trives med at arbejde med mennesker. Desuden kan jeg godt lide at videreudvikle mig, og det er noget jeg virkelig får opfyldt som sælger hos Rahmqvist. Det er et spændende og krævende arbejde, som gør at jeg vokser, både som person og i mit job. Firmaet har også sunde værdier som jeg deler. Rahmqvist er et firma med høj integritet, trygt arbejdsmiljø og højt til loftet. Hvis jeg skal lykkes, så er det op til mig. Her kræves stærk Psyke, en vilje af stål og en stærk fokusering mod målet. Velkommen til fremtiden!”

Hos os handler salg egentlig mere om rådgivning – at tilbyde kunden viden og service og om at opbygge relationer. Så at være sælger her og repræsentere nogen af vores varemærker er ikke et enkelt job. For at få kundens opmærksomhed og fortrolighed kræves ikke bare viden, men også et naturligt talent for service- og relationsopbygning. Det kræver stort engagement og at du har drivkraften til at kunne arbejde selvstændigt.

Som sælger har du også en meget vigtig rolle for vores produktudvikling.

Din feedback fra kundernes hverdag er afgørende for at vi kan udvikle et unikt produktkoncept.

At arbejde med provisionsbaseret løn giver dig store muligheder for selv at påvirke din udvikling, ikke mindst lønmæssigt, men det er også krævende, især de første måneder inden du er kommet ind i rutinerne. Men du er aldrig alene. Vi sørger for, at du får den støtte du behøver for at få succes - personlig coach, kontinuerlig uddannelse på Rahmqvist College, opbakning fra vores salgssupport samt andre arbejdsredskaber som kræves. Det vigtigste af alt er, at du arbejder med unikke produkt- og servicekoncepter af højeste kvalitet og standard.

Derefter er det op til dig at udvikle dine talenter som personlig sælger og hjælpe vores kunder med at skabe en bedre arbejdsdag.

Vi ved, at vores koncept fungerer, for i dag er vi allerede ca. 250 fremgangsrige sælgere.

At lede og blive ledet

”Hos Rahmqvist er det vigtigt, at du tør være dig selv - vores produkter er unikke og det er vores medarbejdere også.

Selv startede jeg som sælger hos Rahmqvist i 1999 og er i dag Business Group Manager, med ansvar for Norden og for at opstarte virksomheder i det øvrige Europa. Rejsen har været fantastisk og den støtte jeg selv fik da jeg startede, kan jeg nu give til andre. Som for eksempel til Ørjan, som startede hos Rahmqvist i 2014 og kommer fra industrien, uden tidligere salgserfaring.”

Andre taler om frihed under ansvar, men hos os taler vi om ansvar under frihed. Det betyder at du får et stort ansvar for at nå de mål som du og din leder har sat op, men også stor frihed, når det kommer til hvordan du vil nå dem – hvordan du vil planlægge din dag, og hvordan du vil udvikle dit distrikt og dine kunderelationer.

Vores erfaring er, at tillid skaber lyst, engagement og kreativitet.

Din coach følges med dig en dag pr. uge i de første tre måneder, og I vil have telefonkontakt dagligt. Dette gør, at du får en unik nær og personlig ledelse, med praktiske indslag. Din coach hjælper dig med at udvikles og motiveres - og blive en specialist med viden og tryghed, noget som gør det lettere for dig at opsøge nye kunder med rank ryg.

Viser du fremdrift og har de rette personlige egenskaber vil du få muligheden for at udvikle dig til leder, og selv coache en ny sælger. Så får du også chancen for at tage næste trin på Rahmqvist College. Har du den rette vilje ligger vejen åben for dig - sælger, salgsleder, teamleder eller salgschef, det er op til dig.

Vi ønsker at du trives, udvikles og har det godt

Vi ser dig, hører dig og opmuntrer dig videre mod nye store bedrifter. For os betyder det blandt andet, at vi aktivt arbejder for en direkte og ærlig kommunikation, hvor vi er åbne for nye impulser, tanker og idéer.

 For at opretholde en sund balance mellem privatliv og arbejdsliv satser vi meget på sundhedsfremmende aktiviteter som får dig, og alle os på Rahmqvist til at have det godt både i krop og sjæl. Derfor motionerer vi meget. Vi løber for eksempel DHL-løbet sammen og ved alle vores konferencer arrangeres en del sportslige aktiviteter.

Vi lærer også hinanden at kende ved en række af forskellige sociale sammenkomster og fælles møder. Desuden har vi et engagement i børnehjemmet i Sydafrika for at give hjemløse børn et trygt sted at vokse op.

Det er vigtigt, at vi finder en balance i tilværelsen og at vi tager hånd om os selv. Da bliver de opgaver, vi skal løse, lettere. Størrelsen på selskabet gør desuden, at vi er en tryg arbejdsplads med økonomisk stabilitet. Så leder du efter variation i dit arbejdsliv, en tryg arbejdsplads med sunde værdier og mange muligheder, så vil du trives hos os.

Rahmqvist college – vores egen skole

"Grundlaget for en god karriere er en god grundviden. Når det gælder salg er det præcis, hvad du får på Rahmqvist College. På kurserne formidler jeg, at salg er enkelt, så gør det enkelt. Behersker du grundelementerne vil du få en god karriere som sælger i Rahmqvistgruppen."

Vi brænder for både salg og udvikling og tilbyder vores helt egen erhvervsskole til vores medarbejdere. Alle vores sælgere går igennem vores grunduddannelse på Rahmqvist College, som fokuserer på at skabe personlig udvikling samt øge forståelsen for og viden om vores forretningsidé, filosofi og virksomhed. 

Den praktiske anvendelse går som en rød tråd gennem vores uddannelser. Alle vores forelæsere er dagligt ude i marken som sælgere. De har en lang erfaring og gedigen viden om den virkelighed, som de brænder for og deler ud af. Så du får virkelig en ”teopraktisk” udvikling – med det bedste i både teori og praktik. Og for at kunne give det til dig bruger vi kun de bedste. For det er dem, som har den rigtige erfaring, rigtige indsigt og rigtige instinkter.

Således opmuntrer og hepper vi på hinanden

Motivation er ekstremt vigtigt hos os. Derfor har vi brug for at være tydlige med at vise hinanden, at vi ser det når nogen har gjort et godt arbejde og siger nogle anerkendende ord. Selvfølgelig hjælper vi også til, hvor vi kan, hvis vi mærker, at nogen har brug for støtte.

Og vi ved at det her er ekstra vigtigt for vores sælgere. Vi ved også, at sælgere ofte er konkurrenceprægede personer. Derfor er vores salgskonferencer meget påskønnede – ikke kun pga. belønningerne, men også pga. den opmærksomhed man får i en social sammenhæng med kolleger, som virkelig forstår, hvad der kræves for at nå hele vejen frem.

Hvert tredje år afholdes vores Sales Awards på europæisk niveau, årene derimellem er det på nationalt niveau. Sales Awards er vores egen ”Oscar Galla” hvor vi udmærker og hylder vores fremgangsrige medarbejdere. Udover dette har vi konferencer og rejser hvor vi møder leverandører og sammen skabes fælles oplevelser vi kan tage med os tilbage til hverdagen som inspiration.

Vi tager vores ansvar for miljø og mennesker

Langsigtet forretning handler om normal sund fornuft. Det handler om at drive og udvikle et lønsomt selskab samtidigt med, man værner om fremtiden. Sværere end som så, er det egentlig ikke. Derfor var vi det første selskab som certificeres for både kvalitet og miljø iht. ISO9001 og ISO14001 – siden 1996.

Målet er at styre og udvikle vores arbejdsprocesser og produkter, så de skaber tilfredse kunder, medarbejdere som trives og god lønsomhed – samtidigt med vi belaster miljøet mindst muligt. Læs mere om det her.

Vi er også stolte af ’’Rahmqvist Foundation Centre’’ – det børnehjem vi driver i Sydafrika. Det blev grundlagt af Leif Rahmqvist i anledning af børnenes situation i den nærliggende by Alldays. Her på børnehjemmet får hjemløse børn et trygt sted at vokse op, med tag over hovedet, næringsrig mad i maven, rent drikkevand og uddannelse inklusiv bøger, lektiehjælp og skoleuniformer.

 

Mapungubwe Game Reserve – vores egen oase hvor vi henter kraft og energi!

"Da jeg besøgte Mapungubwe Game Reserve gik jeg op af de små trapper til det lille hus oppe på Breakfast Point, hvor man kan spise sin morgenmad eller overnatte. Udsigten fra bjerget er magisk, man ser næsten hele Botswana og nedenfor bjerget løber floden Limpopo, hvor krokodillerne svømmer roligt rundt. Man får ligesom et andet perspektiv på tilværelsen. En indre ro."

Mapungubwe er Rahmqvistkoncernens konferencecenter i den nordlige del af Sydafrika. Her tilbyder vi inspiration og motivation ved at gæsterne oplever den afrikanske vildmark på en måde som ikke kan genskabes andre steder. Her tager vi ind imellem på salgskonference for at fejre dem som lykkes, lader op, planlægger fremad og inspireres af den unikke natur.